НОВИЙ RANGE ROVER SPORT SV EDITION TWO ВРАЖАЄ СУЧАСНИМИ ДИЗАЙНЕРСЬКИМИ РІШЕННЯМИ

• Дебют Range Rover Sport SV EDITION TWO: доступно чотири різні версії дизайну 2024 року, які підкреслюють вражаючу харизму авто на дорогах


• Технічний дизайн: на вибір доступно чотири нові кольори, включно з ексклюзивним матовим Blue Nebula Matte, з варіантами оздоблення з кованого вуглецевого волокна


• Широка функціональність: найпотужніший і найдинамічніший Range Rover Sport поєднує продуктивність і динаміку із сучасною розкішшю, вишуканістю і лаконічним дизайном Range Rover


• Ідеальна врівноваженість: гідравлічна підвіска 6D Dynamics з системою регулювання поперечного й поздовжнього крену забезпечує майже рівне положення під час екстремального прискорення, гальмування і проходження поворотів


• Гальмівна сила: легкі й потужні карбон-керамічні гальма Brembo разом з 8-поршневими передніми супортами SV забезпечують відмінні гальмівні характеристики


• Полегшений фокус: інноваційні 23-дюймові колеса з вуглецевого волокна допомагають знизити загальну вагу на 76 кг 1 , мінімізуючи непідресорену масу, покращуючи керованість та прискорення


• Найпотужніший Range Rover в історії: із двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, доповнений технологією м’якого гібрида, потужністю 635 к. с. і крутним моментом 750 Нм 2 , авто прискорюється від 0 до 100 км/год всього за 3,6 с 3


• Заспокійливий комфорт: сидіння із технологією Body and Soul Seat дозволяють пасажирам не тільки чути, але й відчувати музику завдяки сучасним автомобільним сенсорним аудіотехнологіям



Гейдон, Велика Британія, 7 серпня 2024 р.: Range Rover Sport SV завдяки вперше представленим у світі інноваціям та динамічним можливостям, що втілюють сучасне бачення спортивної розкоші, є еталоном у своєму сегменті. Тому Range Rover доповнює модельний ряд флагманського високопродуктивного позашляховика, презентуючи новий Range Rover Sport SV EDITION TWO.


Автомобіль має вражаючий, відточений до досконалості екстер’єр. Доступні 4 нові версії оздоблення, що анонсовані на 2024 рік: матова Blue Nebula Matte, чорний глянець Ligurian Black Gloss, сірий глянець Marl Grey Gloss і мідний сатин Sunrise Copper Satin. Кожна тема ретельно продумана, щоб забезпечити впевнену харизму і спортивну індивідуальність на дорозі.


Доступне поєднання унікальних кольорів екстер’єру авто, нового оздоблення елементів із вуглецевого волокна та сидіннь SV Performance у різних кольорах. Власники можуть оздобити сидіння за власним смаком: інноваційним трикотажним текстилем або шкірою Windsor для динамічного й затишного водночас інтер’єру. Range Rover Sport SV EDITION TWO вирізняється ексклюзивним брендуванням переднього спліттера, центральної консолі та накладок на пороги. А це – ознака спортивної розкоші, що робить авто миттєво впізнаваним.


Джеральдін Інгем, виконавчий директор Range Rover, вважає, що привабливим Range Rover Sport SV робить: унікальне поєднання динамічних характеристик, сучасного спортивного дизайну класу люкс, сучасних сенсорних технологій і широкої функціональності. «Упродовж першого року виробництва авто було доступне для клієнтів лише за попереднім замовленням, однак сьогодні ми здійснюємо наступний крок. Відтепер Range Rover Sport SV EDITION TWO доступний з новими дизайнерськими версіями оздоблення. Вони нададуть вибагливим клієнтам можливість насолодитися чотирма різними характерами високопродуктивного розкішного позашляховика», – сказала Дж. Інгем.


Range Rover Sport SV – це найпотужніший і найдинамічніший Range Rover Sport в історії бренду. Автомобіль поєднує найвищу продуктивність і динаміку з неперевершеними можливостями Range Rover, вишуканістю і лаконічним дизайном. Авто вирізняється найдосконалішою системою підвіски у сегменті 8 та аудіотехнологією Body and Soul Seat з ефектом занурення. Вона дозволяє водію і пасажиру не тільки чути, але й відчувати музику. Також доступні оздоровчі програми, які допомагають пасажирам розслабитися або покращити когнітивні реакції у дорозі, залежно від їхніх уподобань.


Range Rover Sport SV оснащений виключно 4,4-літровим бензиновим двигуном V8 із подвійним турбонаддувом та доповнений технологією м'якого гібрида. Із потужністю 635 к.с. та крутним моментом 750 Нм 2 , від 0 до 100 км/год авто прискорюється всього за 3,6 секунди 3 . Максимальна швидкість – 290 км/год.


Така надзвичайна продуктивність можлива завдяки поєднанню функцій, що дозволяють знизити вагу на 76 кг 1 , включно з вуглецево-керамічними гальмами, стандартними аеродинамічними вдосконаленнями, зокрема капотом із вуглецевого волокна.


Власники можуть замовити спеціально розроблені для Range Rover Sport SV літні шини 4 . Вони розширять можливості автомобіля під час проходження поворотів, забезпечуючи стійке бічне прискорення на сухій дорозі до 1,2 G (на 0,1 G більше, ніж у стандартних всесезонних шин).


Створені спільно з технічним партнером Michelin, шини Pilot Sport S 5 (275/40R23 спереду, 305/35R23 ззаду) мають різноманітний склад гумової суміші по всій ширині протектора. Це забезпечує максимальні динамічні характеристики та довше зношення.


Для використання узимку або на пересіченій місцевості рекомендуються всесезонні шини Michelin Pilot Sport 4 стандартної комплектації, що вирізняються унікальною конструкцією, малюнком протектора і складом гуми.



SV EDITION TWO: ДОСТУПНІ РІЗНІ ВЕРСІЇ ОЗДОБЛЕННЯ


Чотири нові версії дизайну, унікальні для нового SV EDITION TWO, пропонують візуально вражаючі варіації.


Специфікація Blue Nebula з матовим покриттям здивує кольором, що навіяний північним узбережжям Атлантичного океану. Він також має відтінок зеленого з ефектом зміни кольору. Доповнюється новим пакетом оздоблення екстер’єру Satin Forged Carbon, капотом з вуглецевого волокна у кольорі кузова та 23-дюймовими кованими чорними легкосплавними дисками, доповненими синіми гальмівними супортами Blue Nebula. Усередині сидіння SV Performance Seats оздоблені шкірою Windsor у кольорі Light Cloud і Ebony.


У другій версії екстер’єр Marl Grey Gloss поєднується з пакетом оздоблення Gloss Carbon Twill, капотом з вуглецевого волокна Exposed Carbon Twill і 23-дюймовими колісними дисками Carbon Gloss з супортами Sunrise Copper, які пропонуються з інтер’єром Rosewood та Ebony.


Третя версія пропонує екстер’єр кольору Sunrise Copper Satin з пакетом оздоблення Satin Carbon Twill, капотом з вуглецевого волокна кольору кузова і 23-дюймовими кованими чорними легкосплавними дисками з червоними анодованими супортами. Усередині сидіння оздоблені шкірою Windsor кольору Ebony.


Четверта, і остання, ексклюзивна версія має екстер’єр Ligurian Black Gloss з пакетом оздоблення Satin Carbon Twill, капот з вуглецевого волокна і 23-дюймові колісні диски Carbon Gloss з контрастними жовтими гальмівними супортами Nano Yellow. А також інтер’єр Cinder і Ebony з використанням трикотажу Knit і ультратонкої штучної шкіри Ultrafabrics TM.


Для кожної версії власники можуть обрати альтернативні колісні диски, зокрема нові 22- дюймові легкосплавні диски з алмазною обробкою і контрастним темно-сірим покриттям Satin Dark Grey, а також різні кольори гальмівних супортів. Екстер’єр кожного SV EDITION TWO може бути доповнений дахом у колір кузова, новими пакетами Satin Forged Carbon Fibre Pack або Twill Carbon Fibre Pack, представленими на SV EDITION ONE – залежно від вподобань власників та кольору кузова.


Для салону опціонально можна замовити нові оздоблювальні елементи Satin Forged Carbon Fibre відповідно до зовнішнього пакета оздоблення, також оздоблювальні елементи Twill Carbon Fibre зі спинками сидінь з вуглецевого волокна. Кожен SV EDITION TWO пропонується із сидіннями, що мають технологію Body and Soul Seats (BASS), а також оздоблені на вибір: шкірою Windsor, трикотажем Knit або ультратонкою поліуретановою шкірою Ultrafabrics TM .



ДИЗАЙН ІНТЕР’ЄРУ


Дизайн інтер’єру Range Rover Sport SV посилює зв’язок між автомобілем і власником, відображаючи його більш цілеспрямований, спортивний характер без шкоди для розкоші й вишуканості.


Ексклюзивні передні сидіння SV Performance Seats мають інтегровані підголівники, спинки з вуглецевого волокна, логотип SV з підсвічуванням і більш рельєфні валики на передньому сидінні, які надійно утримують водія і пасажира під час інтенсивного руху. Сидіння регулюються за 16 напрямками, мають функцію масажу, а також підігрів і охолодження для максимального комфорту. У стандартну комплектацію входить ультрасучасна автомобільна сенсорна технологія Body and Soul Seat.


Задні сидіння із підігрівом і охолодженням. Вони вирізняються більш динамічним дизайном з яскраво вираженими бічними валиками, але зберігають функцію відкидання з електроприводом і роздільного складання у співвідношенні 60/40.


Оновлене кермо Range Rover Sport SV має більш виражені грипси для великого пальця, товстіший обід і ексклюзивну кнопку режиму SV Mode з підсвічуванням. Коротке натискання переводить автомобіль у режим SV Mode, миттєво налаштовуючи підвіску, двигун, трансмісію, рульове кермування та активну вихлопну систему для досягнення максимальної продуктивності. Натискання й утримування відкриває меню Configurable Dynamics, де власник може налаштувати динамічні характеристики Range Rover Sport SV відповідно до своїх уподобань.


Збільшені підкермові пелюстки перемикання передач оснащені інноваційною технологією світлодіодного підсвічування LED Edge-Lighting. Символи +/– підсвічуються білим кольором, коли автомобіль увімкнено. Коли активований режим SV Mode, підсвічування змінюється на червоне.


В Україні новий Range Rover Sport SV EDITION TWO вже доступний для замовлення у всіх офіційних дилерських центрах.