RANGE ROVER СЯГНУВ НОВИХ ВЕРШИН ТА ВИПУСТИВ ПОЗАШЛЯХОВИК RANGE ROVER ДЛЯ МАЙБУТНІХ АСТРОНАВТІВ КОМПАНІЇ VIRGIN GALACTIC

Підрозділ Land Rover Special Vehicle Operations оголошує про запуск спеціальної версії Range Rover, яка буде ексклюзивно доступна для членів команди Future Astronauts – майбутніх астронавтів, які згодилися на політ разом із Virgin Galactic

Серія автомобілів Range Rover Astronaut Edition має яскраві елементи оздоблення в дизайні салону та екстер’єру, які підкреслюють рідкісну можливість відправитися в космос і приналежність до особливого співтовариства космічних туристів. Нова модель стане важливою віхою в партнерстві Land Rover і Virgin Galactic.

Глибина та насиченість кольору нічного неба надихнула підрозділ Land Rover Special Vehicle Operations на створення унікального кольору кузова Zero Gravity Blue. Спеціальна підсвітка простору навколо дверей автомобіля повторює силует космічного корабля SpaceShipTwo від Virgin Galactic, а задні двері та бокові панелі прикрашені унікальними емблемами Astronaut Edition.

В оздобленні салону Range Rover Astronaut Edition використана частина посадкової платформи корабля Virgin Spaceship Unity, який здійснив свій перший космічний політ у грудні 2018 року. Частина посадкової платформи корабля, а саме її надлегкий гальмівний механізм, була перероблена у два диски, які в автомобілі використовуються у тримачах для чашок. На один з них нанесена фраза Річарда Бренсона, яку він часто говорить членам загону Future Astronauts, а саме «Побачимося там, нагорі!». Після того, як кожен член команди Future Astronauts полетить у космос та стане справжнім астронавтом, ця деталь буде замінена на дерев’яний елемент, на якому буде описаний особистий досвід польоту кожного з астронавтів.

На кришці передньої консолі в салоні нанесений логотип «ДНК польоту», а також він є на шкіряних підлокітниках задніх сидінь. Алюмінієві ручки дверей прикрашені фірмовим сузір'ям спільноти майбутніх астронавтів компанії Virgin Galactic, яка поєднує людей в їх любові до космосу. Ці сузір’я також вишиті на задній частині передніх підголівників. В якості додаткової персоналізації автомобіля на підголівники можна нашити ініціали майбутнього астронавта.

«Автомобілі Land Rover стали невід’ємною частиною щоденного життя команди Virgin Galactic з моменту початку співробітництва у 2014 році. Ексклюзивний випуск Range Rover Astronaut Edition – це наступний крок у нашій подорожі, а також можливість для спільноти майбутніх астронавтів відсвяткувати спільні цінності обох наших брендів: дух інновацій і справжню любов до пригод. Саме цей автомобіль допоможе нашим астронавтам вийти за межі звичного», – Джеррі МакГоверн, головний дизайнер Land Rover.

«У 2014 році компанія Land Rover приєдналась до космічної подорожі компанії Virgin Galactic. Та від самого початку основою нашого партнерства був легендарний дизайн, майстерність інженерів та бажання зробити космічні подорожі можливими для майбутніх поколінь. Саме на цих засадах розроблялася серія Range Rover Astronaut Edition, яка стала повноцінним втіленням спільного бачення. Ми дуже раді представити такий унікальний автомобіль для нашої неймовірної міжнародної спільноти майбутніх астронавтів», – Стівен Аттенбороу, комерційний директор Virgin Galactic.

Спеціальна версія Range Rover Astronaut Edition створена на базі розкішного кросовера Range Rover Autobiography, в якому комфорт та вишуканість поєднуються з неповторними можливостями. Обидва бренди віддані цілям сталого розвитку, тому модифікація Astronaut Edition представлена з гібридною силовою установкою з підзарядкою від електромережі P400e, потужність якої 404 к.с. Запас ходу від електроенергії становить 42 км, а рівень викидів CO2 на рівні 72 г/км. Також можлива комплектація з 5,0-літровим бензиновим двигуном V8 потужністю 525 к.с.