НОВА ВЕРСІЯ DISCOVERY METROPOLITAN EDITION ВИРУШАЄ У МІСТО

  • Нова версія Metropolitan Edition — це унікальне поєднання дизайну та інновацій у лінійці Discovery
  • Просторий салон для розміщення 7 дорослих осіб, багатофункціональне багажне відділення і зручні конфігурації сидінь
  • Система очищення повітря у салоні з функцією фільтрації PM2.51
  • Найкраща у класі максимальна дозволена маса буксирування — 3500 кг
    Land Rover презентував нову спеціальну версію, ще більше удосконаливши Discovery. 7-місний сімейний кросовер у версії Metropolitan Edition оснащено технологіями, що підкреслюють видатний комфорт авто, потужність і витривалість.
    Discovery Metropolitan Edition представляє численні удосконалення екстер’єру та більше функцій у стандартній комплектації. Серія доступна з вибором електрифікованих силових агрегатів, потужним бензиновим двигуном P360 Ingenium або дизельним D300 Ingenium, сертифікованим за стандартом RDE2 і відповідним стандарту Euro 6d-Final. Вони оснащені технологією 48-вольтного м’якого гібрида (MHEV).
    Фінбар МакФолл, бренд-директор Land Rover, зазначив: «Випуск версії Metropolitan Edition виводить Discovery на новий рівень преміальної привабливості. Модель спеціальної версії довершує привабливість версії R-Dynamic завдяки удосконаленому дизайну екстер’єру та технологіям для підвищення комфорту».
    Нова версія Metropolitan Edition
    Знаходячись на верхньому щаблі родини Discovery, нова версія Metropolitan Edition підсилює рішучий вигляд версії R-Dynamic HSE завдяки деталізації решітки радіатора Bright Atlas і напису Discovery. Вони доповнюються вставками Hakuba Silver у нижній частині бампера, 22-дюймовими легкосплавними дисками Diamond Turned у кольорі Gloss Grey, чорними гальмівними супортами Land Rover. А загартоване тоноване скло, панорамний дах із зсувним люком та електричною шторкою — окремі деталі для неперевершеного вигляду Metropolitan Edition.
    До стандартних функцій нової версії також належать: система відображення інформації на вітровому склі та підігрів керма, бездротове заряджання телефону, передній відсік для охолодження і 4-зонний клімат-контроль. Салон удосконалено завдяки деталізації Titanium Mesh.
    Відтепер у всій лінійці версія R-Dynamic має глянцевий чорний контрастний дах у стандартній комплектації. Discovery залишається найбільш потужним та універсальним повнорозмірним кросовером з найкращою у своєму класі максимальною дозволеною масою буксирування — 3500 кг2 . За складного маневрування заднім ходом, водій не відчує стресу завдяки технології Advanced Tow Assist — це допомога під час паркування з причепом.
    Лінійка Discovery також доступна з удосконаленою системою очищення повітря у салоні від Land Rover, з функцією фільтрації тонкодисперсних часточок PM2.51 . Якість повітря всередині авто відстежується, а шкідливі часточки відфільтровуються для більш здорового мікроклімату в салоні.
    1 Сумісність лише з іонізаторами NanoeTM 2 3720 кг лише у США

Про Land Rover
З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні кросовери 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів кросоверів, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.

Про офіційного імпортера

«Віннер Груп Україна» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 29 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Renault, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у 47 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.